installateur CV
Accent
Aalter, BE
3 dagen geleden

Accent Jobs is een uitzend selectiebedrijfdat de flexibiliteit van een uitzendbureau combineert met dekwaliteit van een selectiebedrijf.

Er worden enkel jobs aangebodendie uitzicht bieden op een vast contract. Dit wordt mogelijkgemaakt door de 700 gepassioneerde medewerkers die elke dag meerdan 12.

000 mensen aan een job helpen. Met 230 kantoren heeft AccentJobs het grootste kantorennetwerk vanBelgi .

Functiebeschrijving

Werkenaan : Sanitair Werken aan : Zwembaduitrusting (pompen filters ...)Werken aan : Zonthermische systemen (zonneboilers ?

Werken aan : Toestellen voor de behandeling van afvalwater (terugslagtoestellenbezinkput benzine-afscheider ?) Sanitaire en verwarmingselementenplaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialenkiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggenWerken aan : Verwarming Werken aan : Leidingnetten voor specifiekestoffen (perslucht stikstof zuren ?

Werken aan : Overdruk- endrukreductietoestellen Een oude installatie demonteren enverwijderen (verwarming sanitair ?) Werken aan : Kranen wastafels engootstenen Werken aan : WC-potten geurafsluiters stortbakkenvalpijpen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op deverwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen...)

Functie-eisen

Jebent in het bezit van diploma richting sanitair / loodgieterij OFelektriciteit OF bent gelijkwaardig door ervaring Je bent flexibelingesteld Je hebt een goede mentaliteit en bentklantgericht

Arbeidsvoorwaarden

BijAccent Jobs weten we dat de arbeidsmarkt uit verschillendedoelgroepen bestaat elk met eigen wensen en eisen. Om diediversiteit het hoofd te kunnen bieden zijn er verschillendegespecialiseerde afdelingen opgericht.

Zo kunnen we iedereen helpenmet kennis van zaken. Tijdens het sollicitatieproces staan we jegraag als jobcoach bij met raad en daad.

Ons doel samen met jou degepaste job vinden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier