Customer Developer Agro Feed
Four Life Sciences
Roeselare, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Customer Developer Agro Feed Wat ga je doen? Als Customer Developer Agro ben jij het spilfiguur tussen de klanten en het sales team.

Je gaat actief opzoek naar voedingsproducenten over heel België om zo het bestaande klanten bestand uit te breiden. Je bent een echte hunter met maar 1 doel voor ogen, de perfecte match vinden met al je klanten.

Je brengt een groot deel van je tijd door met je klanten en op de baan. Wat wordt jou geboden? Een zeer aantrekkelijk salaris Auto + Tank kaart Hospitalisatieverzekering Groepsverzekering Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt minimum 3 jaar sales ervaring, liefst binnen voeding Je hebt een diploma Agro Biotechnologie Landbouw ingenieur Je houdt van prospectie en klantenrelaties Waar ga je werken?

Je komt terecht in een familliebedrijf actief in Belgie, Nederland én Frankrijk gevestigd in de regio West-Vlaanderen. Een echte specialist in de niche markt van het veevoeder.

Je krijgt de kans om een bedrijf in volle expansie te vervoegen. Het is een dynamisch en hulpvaardig team. Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen via +32 (0) 38 08 29 40.

Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd en ken je wel de juiste persoon voor deze vacature, twijfel dan niet om de vacature te delen.

Je zult hiervoor een beloning ontvangen! Locatie Roeselare Contactgegevens Naomi Khaldi T : +32 (0) 38 08 29 40 E : m

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier