elektrisch onderhoudstechnieker - regio oostkamp
Randstad
Oostkamp, West-Vlaanderen
5 dagen geleden

job description

Voor een bedrijf in Oostkamp, gespecialiseerd in het ontwikkelen en vervaardigen van elektromechanische componenten voor de automobielsector, zijn we op zoek naar een Elektrisch Onderhoudstechnieker Plant Services.

Je doet het onderhoud, herstellingen en opdrachten gerelateerd aan de infrastructuur.Je staat in voor het ondehoud aan de infrastructuurinstallaties.

Je maakt de dagelijkse werkplanning op en stemt deze continu af op wijzigende prioriteiten.Je maakt instructies op die als richtlijn dienen bij het onderhoud en het beheer van de infrastructuur-

installaties. (Of je past deze aan.)Je realiseert diverse infrastructuur projecten.Je fungeert als aanspreekpunt voor alle infrastructuur gerelateerde thema's.

qualification

 • Je bent technisch opgeleid (BA5 elektricien).- Je houdt van afwisselend werk in teamverband.- Je hebt goede communicatieve skills en bent resultaatgericht.
 • Je hebt een proactieve, positieve en oplossingsgerichte houding.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier