Aankoper Bouwmaterialen / verantwoordelijke magazijn projectontwikkelaar Antwerpen
Adecco
Antwerpen, Antwerpen, Belgium
1 dag geleden

Ben je een ervaren aankoper en op zoek naar een volgende stap met heel wat verantwoordelijkheden, binnen een tof bedrijf?

Ga jij in onderhandelingen altijd voor het beste resultaat? Ben jij in staat om zowel interne als externe relaties, op basis van feiten, positief te beïnvloeden?

Bijdragen aan de Antwerpse beleving en de woonkwaliteit in Antwerpen naar een hoger niveau tillen, klinkt jou als muziek in de oren?

Je hebt een uitgesproken ondernemerschap in jou en je wordt gedreven door zelfstandigheid en groei?

Perfect! Adecco Experts is op zoek naar een enthousiaste aankoper om aan de slag te gaan bij een snelgroeiende KMO, in de vastgoedsector.

Jouw werkzaamheden

Als aankoper voer je initiële aankoopactiviteiten uit, in opdracht van een sterk groeiend vastgoedbedrijf dat gevestigd is in Antwerpen.

Als aankoper ben je verantwoordelijk voor de aankoop van de bouwmaterialen en de onderhandelingen met de leveranciers, met als doelstelling het sluiten van overeenkomsten tegen de voor de onderneming meest gunstige voorwaarden.

In deze functie ben je dan ook van grote financiële toegevoegde waarde; je draagt direct bij aan het realiseren van de primaire doelstellingen.

Jouw concrete taken :

 • Het nauwgezet aankopen van verscheidene bouwmaterialen, rekening houdend met het budget en strevend naar een maximaal aankoopresultaat;
 • De (technische) aankopen laten verlopen conform de interne afspraken en mooi aansluitend bij de wensen van de projectleiders;
 • Prijsoffertes aanvragen bij diverse spelers in de markt, deze goed analyseren en grondig vergelijken, lettend op lange termijn, de inhoud & het creëren van win win situaties;
 • Op een zelfstandige wijze de prijsonderhandelingen voeren met leveranciers en kunnen terugvallen op een prima markt- en leverancierskennis is een stevige troef;
 • Daarnaast bouw je het netwerk uit door het onderhouden van relaties met de leveranciers en relevante externe partijen. Je zal hiervoor ook deelnemen aan internationale beurzen.
 • Werkzaamheden voer je uit op basis van gemaakte afspraken, maar je neemt ook het initiatief om deze afspraken daar waar mogelijk te verbeteren.
 • Zorgen voor de nodige administratieve opvolging, bijvoorbeeld het aanleveren van gegevens in het kader van het aankoopproces
 • Opvolging / aansturing magazijn & aankoper
 • krijg je energie van complexe inkoopprojecten;
 • heb je een Bachelor / Master diploma,
 • heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • beschik je over de competenties; analytisch vermogen, klantgerichtheid, onderhandelen, ondernemerschap en marktconform salaris en onmiddellijk een contract van onbepaalde duur.
 • Je komt terecht in een groeiend vastgoedbedrijf gelegen te Antwerpen-Centrum dat vlot te bereiken is met het openbaar vervoer en de wagen.

  Je zal deel uitmaken van een no-nonsense bedrijfscultuur.

  Financiële zekerheid in een kapitaalkrachtige groep.

  Het betreft een zeer uitdagende functie met veel ruimte en kansen voor eigen verantwoordelijkheden en initiatieven.

  Hier bouw je aan de carrière die je zelf creëert en kunnen ambitieuze mensen hier zich volledig uitleven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier