Technisch operator
IMPACT
Gent, BE
5 dagen geleden

Jobomschrijving

Wil jij graag in de productie werken? Hecht je er belang aan dat de machines blijven draaien? Heb je een streng oog op gebied van kwaliteit?

Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor de bediening en besturing van diverse blaasextrusie machines. Je zorgt voor een correcte opstart van de machines na het weekend.

Kwaliteit is zeer belangrijk en controleer je regelmatig. Je geeft ook alle informatie in het systeem in.

Je bekijkt kwaliteitsresultaten , detecteert problemen en zoekt zelf ook naar oplossingen.

Actie ondernemen staat bij jou op nummer 1 en je stelt dan zelf ook verbeteringen voor om het totale blaasproces te verbeteren.

Als technisch operator werk je in een 3-ploegensysteem.

Wil je meer informatie? Contacteer ons dan gerust op 09 218 92 18!

Gewenst profiel

Naast een diploma hoger secundair (kunststofverwerking of technisch) heb je interesse in geautomatiseerde processen. Je hebt ook interesse in techniek en staat te popelen om bij te leren tijdens onze interne opleiding.

Je denkt oplossend en hecht veel belang aan kwaliteit en veiligheid. Naast jouw verantwoordelijkheidszin ben je ook vlot in de omgang.

Ploegenwerk schrikt jou ook niet af.

Aanbod

Binnen een internationaal bedrijf bieden wij jou een voltijdse betrekking met een motiverend loon aangevuld met extralegale voordelen.

Je krijgt een interne opleiding die jou de nodige kennis bezorgd om volledig je volledig te smijten in de job van operator.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier