Pijpfitter / Lasser
agilitas
Opglabbeek
1 dag geleden

Jouw taken

Je bent verantwoordelijk voor de installatie en herstelling van industriële leidingen in diverse materiaalsoorten.

Je hebt ervaring in het inmeten, maken van iso en prefab, monteren, aflassen en testen van de piping.

Heb je nog meer in je mars? Dan zetten we je graag ook voor andere taken in!

Je profiel

Lassen en pijpfitten zit je in het bloed! Je benadert je werk als een stiel en leert graag bij! Lascertificaten zijn een groot pluspunt! Je bent liefst in het bezit van een VCA-

attest of bent bereid dit te behalen. Je straalt enthousiasme uit en werkt graag in teamverband. Je bent de eerste om mee te denken over onze projecten en neemt graag verantwoordelijkheid op.

Een gezonde flexibiliteit is jou niet vreemd.

Wat bieden wij jou?

Als je op zoek bent naar een job met verantwoordelijkheid, diversiteit en zelfstandigheid, dan heb je hem gevonden! Dit bedrijf groeide de afgelopen jaren als kool.

In 2015 werkten ze in een team van 15 en ze eindigden in 2018 met 40 collega's!Ook in 2019 zet deze groei zich voort. Ze komen dus handen te kort! Bij dit bedrijf krijg je tal van opportuniteiten om verder te groeien en jezelf te ontplooien.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier