TOONZAALADVISEUR INTERIEUR
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerpen, BE
18 dagen geleden
source : Jobat

Als Toonzaaladviseur Interieur fungeer je als aanspreekpunt voor de klanten en begeleid je hen in de keuze van materialen.

Het cliënteel bestaat veelal uit kopers van een nieuwe woning of appartement, die doorverwezen zijn door de architecten, aannemers of projectontwikkelaars.

Je geeft hen advies bij de toepassingsmogelijkheden en werkt echt op maat van de klant. Daarnaast zorg je voor een feilloze opvolging van jouw dossiers (ontwerp, offerte, calculatie.

 • en voorzie je een correcte interne communicatie. Je sluit verkopen af op maat van de klant en rapporteert intern.
 • De ideale kandidaat voor deze vacature van Toonzaaladviseur Interieur beschikt over een diploma Interieurvormgeving of Interieurarchitectuur, bij voorkeur met een eerste werkervaring, al zijn pas afgestudeerde kandidaten ook zeker welkom! Je bent een vlotte teamplayer, die persoonlijk engagement geeft aan klanten.

  Daarnaast heb je een passie voor interieur en weet je dit ook over te brengen op je gesprekspartner. Bovendien ben je leergierig, flexibel ingesteld, klantgericht, creatief en kan je goed overweg met veeleisend cliënteel.

  Tot slot kan je plannen lezen en verwerken en een basiscalculatie uitvoeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier