Frontend Developer
Smals
Brussel, BE
6 dagen geleden
source : Belgie Vacature

Taken en verantwoordelijkheden Als Frontend Developer zal je meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten op basis van bestaande ontwikkelingsstandaarden en frameworks.

Aan de hand van functionele analyses in UML sta je in voor de ontwikkeling, de testing en de documentatie van de te ontwikkelen functionaliteiten.

Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van bugs in de programmacode.

Bovendien bied je hulp bij het onderhoud van bestaande applicaties.

Je werkt in een opensource omgeving binnen het development team samen met architecten, analisten en full stack developers.

Profiel kandidaat Je beschikt over een bachelor of master in de informatica en je hebt kennis van of een uitgesproken interesse in de volgende technologieën : Javascript, Typescript, Angular 5+, Jasmine&Karma, Selenide / Proactor, PrimeNG.

Je bent op zoek naar een afwisselende functie die uitdagingen met zich meebrengt en je werkt graag in teamverband.

Je bent technisch sterk, creatief, hebt verantwoordelijkheidszin en je neemt initiatief om kwaliteitsvolle oplossingen aan te bieden.

Tot slot heb je een passieve kennis van het Frans.

Geboden wordt Bij Smals bouw je mee aan complexe ICT-services die een rol gaan spelen in de hele samenleving.

Zowel in application development als in ICT infrastructure of ondersteunende diensten is opleiding, specialisatie en carrière mogelijk.

ICT for Society wordt daarnaast geflankeerd door een nadrukkelijke balans tussen werk en leven, marktconforme lonen, een hospitalisatieverzekering, 2e pensioenpijler, maaltijdcheques en telewerk.

Smals betaalt het openbaar vervoer 100% terug en zorgt voor maximaal bereikbare kantoren.

Bovendien voert Smals een gelijkekansenbeleid.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier