Technisch Accountmanager België
Wiltec B.V.
Antwerpen, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Heb jij als accountmanager de afgelopen jaren sales eigen gemaakt en weet jij kansen te benutten? Haal jij voldoening uit het beter maken van jouw klanten, elke dag weer?

Is inspireren, meedenken en oplossingsgericht werken jou op het lijf geschreven? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van het klantenbestand en het onderhouden van de vaste relaties.

Bij aanvang van je dienstverband start je met een interne opleiding om de producten van Wiltec goed te leren kennen. Om succesvol te kunnen zijn in deze functie is het erg belangrijk dat je alles weet van onze producten en diensten (training on the job).

Je bezoekt de klant (veelal industriële en technische bedrijven) op zijn of haar locatie en krijgt daardoor een goed beeld welke oplossing het best past.

Jij zorgt voor een prettige, efficiënte en langdurige samenwerking met de klant en het interne team van specialisten. Je fungeert als aanspreekpunt en geeft klanten inzicht en overtuigend advies op welke manier Wiltec-producten concreet waarde toevoegen aan hun core business.

Door jouw kennis en ervaring weet je kritische vragen te stellen aan de klant én durf je door te vragen, om zo de vraag achter de vraag’ te achterhalen en samen tot een optimale samenwerking te komen.

Als accountmanager bespreek jij de mogelijkheden met de klant en met de door jou goed ontwikkelde voelsprieten lukt het je om continu te toetsen op welke manier Wiltec waarde kan toevoegen.

 • Jij gaat onze klanten en prospects iedere dag verrassen! In deze snel veranderende wereld is de rol van accountmanager namelijk belangrijker dan ooit;
 • aan jou de taak om klanten iedere dag een stukje beter te maken. Met je uitstekende kennis van de markt, producten en processen weet je exact wat er bij klanten speelt, wat hun uitdagingen zijn en waar hun prioriteiten liggen.

  Je weet klanten te inspireren en door het bieden van kwalitatieve oplossingen hun werk(proces) elke dag een stukje sneller en slimmer te maken.

  Wat heb je nodig?

 • Je hebt minimaal hoger niet universitair onderwijs gevolgd, bij voorkeur in een commerciële richting, en jij hebt minimaal 3 jaar ervaring in een commerciële functie;
 • Technishe kennis en / of affiniteit met technische producten is een pré;
 • Jij floreert het beste in een dynamische omgeving en je houdt ervan om onder druk te presteren, doelstellingen en deadlines schrikken jou niet af;
 • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid, je bent initiatiefrijk en je hebt een klantgerichte instelling;
 • Je bent oplossingsgericht en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden ;
 • Wij zoeken iemand met overtuigingskracht die vaardig is in het onderhandelen;
 • De beheersing van de Franse taal is een groot pluspunt, en ben jij woonachtig in België.
 • Daarnaast beschik jij als accountmanager bij Wiltec over overtuigingskracht en weet jij als geen ander hoe je moet onderhandelen met de klant.

  Hiervoor ga je oplossingsgericht en binnen afgesproken deadlines te werk. Werken onder druk krijg jij juist energie van!

  Jij kunt een rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van Wiltec! Een ambitieus en financieel sterk en gezond bedrijf, waar mensen samen geweldige dingen doen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier