HR OFFICER
Scania Belgium
Oudsbergen, Limburg, BE
4 dagen geleden
source : Jobat

Scania is één van de grootste fabrikanten ter wereld van zware vrachtwagens, bussen en motoren voor industriële en scheepvaart toepassingen.

Scania Parts Logistics is het kloppende, logistieke hart van de hele Scania Group. Een logistieke wereldspeler in volle groei, en dit in het hartje van Limburg.

Meer dan 1000 medewerkers zetten hier met z’n allen hun schouders onder een eersteklas service. Dagelijks vertrekken duizenden Scania-onderdelen vanuit het magazijn in Oudsbergen naar klanten wereldwijd.

Teamspirit en een open bedrijfscultuur creëren een familiale sfeer. Door ruimte voor inspraak, individuele vrijheid en goede coaching kunnen alle medewerkers de beste versie van zichzelf worden.

We zijn momenteel op zoek naar een (m / v / x) :

HR OFFICER Functieomschrijving In deze veelzijdige functie sta je, samen met 6 andere collega’s in voor een optimale dienstverlening aan onze 900+ medewerkers.

Tot deze dienstverlening behoren onder meer verschillende administratieve processen : loonverwerking, tijdsregistratie, sociale documenten, verzekeringsdossiers, opmaak en opvolging van contracten, Je hebt een onthaalfunctie voor nieuwe medewerkers en bent een aanspreekpunt voor alle medewerkers.

Verder ben je een klankbord voor leidinggevenden en geef je hen advies i.v.m. arbeidsomstandigheden, sociale wetgeving en procedures.

Je werkt in een gedreven team nauw samen aan de verdere optimalisatie van de verschillende processen en tools binnen HR.

Profiel Je genoot minimaal een bacheloropleiding in een HR gerelateerde studierichting. Je hebt minimum 3 jaar ervaring in administratieve HR processen.

Goede kennis van sociale wetgeving is vereist. Naast je sterke administratieve vaardigheden zijn een goede communicatie, zin voor initiatief en servicegerichtheid enkele van jouw troeven.

Een kritische blik en voortdurend streven naar efficiëntie juichen we sterk toe. Uiteraard handel je te allen tijde discreet en met respect voor elke medewerker.

Je kan vlot werken met Excel en Word en makkelijk andere specifieke HR-programma’s aanleren. Nederlands en Engels zijn geen probleem voor jou.

Aanbod In een dynamische en internationale omgeving als bij Scania is nooit een dag hetzelfde. Dit zorgt voor een job vol boeiende uitdagingen en veel afwisseling.

In onze Scania familie hechten we veel belang aan een topsfeer en een goede balans werk-privé. Glijdende werktijden en structureel thuiswerk zorgen voor flexibiliteit voor jou en ons.

Het competitieve salaris wordt ruimschoots aangevuld met voordelen zoals maaltijdcheques, ecocheques, verzekeringen, vergoeding woon-werk.

Ons gezellig bedrijfsrestaurant is daarbovenop nog een leuke extra! We zetten in op persoonlijke talenten, en bieden een intensieve begeleiding om deze te ontdekken en verder te ontplooien.

Zin gekregen om samen met ons jouw schouders onder een top-service te zetten?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier