Spelbegeleider Paystation
CAW Antwerpen
Antwerpen
5 dagen geleden

VACATURE SPELBEGELEIDER (OP ZELFSTANDIGE BASIS)

REGIO WESTHOEK-ROESELARE-IZEGEM-TIELT

JOUW OPDRACHT

Als freelance spelbegeleider sta je in voor de begeleiding van het digitaal budgetspel Paystation’ en de nabespreking ervan aan klassen uit de 3e graad secundair onderwijs (ASO, TSO, BSO & BuSO).

Via Paystation’ willen we jongeren een realistische kijk bieden op de kosten die een leven op eigen benen met zich meebrengt.

Tijdens het spel komen zij in een virtuele stad terecht. Na de droomronde volgt de realiteitsronde : naast leuke uitgaven moeten nu ook de noodzakelijke kosten betaald worden.

Paystation’ is ontwikkeld door het regionaal samenwerkingsverband BudgetInZicht (BIZ). Lees meer over financiële educatie van jongeren in kader van preventie van schuldoverlast en toegankelijke budget & schuldhulpverlening op : .

JOUW PROFIEL

Je beschikt over een bachelordiploma in een menswetenschappelijke richting; Je hebt ervaring in het geven van vorming; Je bent zelfstandige in hoofd-

of bijberoep; Je hebt affiniteit met jongeren en kan hen feedback geven over hun leerproces; Je hebt een eigen wagen en bent flexibel inzetbaar tijden de schooluren.

We bieden je een samenwerkingsovereenkomst van bepaalde duur van 15 september 2019 t.e.m. 30 juni 2020; bij positieve evaluatie is verlenging mogelijk per schooljaar.

We werken met een vast tarief per spelsessie (1 sessie 2 lesuren of 100 min.) en vergoeden jouw verplaatsingen.

INTERESSE?

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar vóór 1 september 2019. De selectieprocedure bestaat uit een gesprek op vrijdagvoormiddag 6 september 2019 in de afdeling van CAW Centraal-

West-Vlaanderen te Roeselare (Iepersestraat 47).

Indien we jou hierna weerhouden, is het de verwachting dat je deelneemt aan een opleiding (halve dag) om de spelmethodiek te leren kennen.

Extra info kan worden verkregen bij het BIZ-team via 051 22 59 44 (vraag naar Eveline Bohez of Eva Haerdeman).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier