Zorgmanager behandeling m/v
VVKP
Antwerpen Linkeroever
6 dagen geleden

FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum. In dit centrum behandelen we forensisch psychiatrische patiënten, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is.

Psychiaters, psychologen, therapeuten, verpleegkundigen, groepsbegeleiders en ander (para)medisch personeel werken samen aan diagnostiek, behandeling, begeleiding en re-integratie van elke patiënt.

Ze stellen elke dag opnieuw alles in het werk om kwalitatief hoogstaande en veilige zorg te bieden. De zorgmanager behandeling m / v heeft binnen de organisatie een grote verantwoordelijkheid in dit gezamenlijk streven.

Als zorgmanager heb je een verbindende functie binnen de organisatie. Samen met je collega stuur je de zorgafdelingen

aan; je geeft samen het therapeutisch leefklimaat en de behandeling op de afdelingen vorm. Jij neemt hierbij de

behandelinhoudelijke verantwoordelijkheid, jouw collega de zorgorganisatorische. Leidinggeven aan de

afdelingspsychologen en behandelcoördinatoren staat centraal in jouw functie. Verder werk je beleidsmatig en ben je nauw

betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie...

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier