PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING - VASTE NACHT
Manpower
Dendermonde
5 dagen geleden

Job Description

Als PRODUCTIEMEDEWERKER draag jij de slogan "vers van de pers" hoog in het vaandel. Jouw taak is om keer op keer verse, kwaliteitsvolle voedingswaren te bereiden voor een gevarieerd aanbod van klanten, nl.

van supermarken tot sterrenrestaurants. Daarnaast zet je de bestellingen klaar. Je bent verantwoordelijk voor de hygiëne en orde op de werkvloer.

Client Description

Werken, maar ook thuiskomen. Heb jij altijd al in een warm familiebedrijf willen werken? Voor onze klant, actief in de bereiding van verse voedingswaren regio Dendermonde, zijn we op zoek naar een PRODUCTIEMEDEWERKER die in een VASTE NACHT wilt werken.

Candidate Profile

Je hebt een bepaalde affiniteit met de voedingssector of hebt bijvoorbeeld een koksopleiding gehad. Ervaring in een grootkeuken of in de horeca zijn pluspunten.

Pure interesse? Dat kan natuurlijk ook! Je houdt van een afwisselende functie en bent flexibel ingesteld. Je wilt graag met een vaste nacht werken.

Je werkt 5 dagen per week, van maandag tot zaterdag. Als je op zaterdag werkt, heb je in ruil één dag in de week vrij. Onze klant zet enorm in op de versheid van hun producten, wat inhoudt dat je ook in koude (frigo) temperaturen zal werken.

Zij voorzien wel een leuke fleece om de kou te trotseren.

Client Offer

Je komt terecht in een familiaal bedrijf, met een hart voor voeding én mensen. Twee keer per week worden de werknemers in de watten gelegd : één keer met koffiekoeken, de andere keer met een warme maaltijd voor iedereen.

Het is een bedrijf van geven en nemen. De humor op de werkvloer zal je al snel infecteren, wat wel het risico op lachrimpels verhoogt.

Het is een bedrijf dat veel investeert in haar werknemers, wat trouwens ook resulteert in een hoge anciënniteit en werknemerstevredenheid.

Zo zijn er heel wat opties om intern door te groeien of te verschuiven; bijvoorbeeld naar chauffeur, winkelmedewerker, verantwoordelijke, .

 • Er wordt telkens een bijhorende uitgebreide opleiding voorzien. Je krijgt een mooie verloning en na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract van onbepaalde duur.
 • Heb jij interesse in deze vacature? Wil jij graag meer info?

  Stuur je CV naar office.stniklaas manpower.be, of contacteer of voor verdere inlichtingen via 03 / 776.00.16

  Uw gegevens worden steeds vertrouwelijk behandeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier