Chauffeur CE -Twee ploegen (m/v)
Konvert Interim Oudenaarde
Avelgem, BE
4 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant regio Avelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE om de interne logistiek te versterken (m / v).Jouw taken : - Je bent verantwoordelijk voor het correct laden van de vrachtwagen.

 • Op basis van een vooropgestelde planning zal je instaan voor de belevering van onze sites in Avelgem met een trekker-oplegger.
 • Je staat hierbij garant voor een tijdige en correcte levering van onze producten.- Eens aangekomen op de site ben je ook verantwoordelijk voor het lossen van de vrachtwagen met behulp van een heftruck.

  Aanbod

  Een privévoertuig naar zijn leverings- of afhaalbestemming rijden (vervoer tussen sites, terughalen, ...). Een specifiek voertuig besturen : Vrachtwagen van meer dan 7,5 t.

  Voertuigen verplaatsen en parkeren in de stelplaats - Je komt terecht in een bruisende productieomgeving binnen een motiverende en hoogtechnologische omgeving, waar je je snel thuis zal voelen in onze hechte teams en je vaardigheden kan ontplooien.

  Vereiste kwalificaties

 • Je beschikt over een geldig rijbewijs CE, medische keuring en hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring met het besturen van een trekker-oplegger.
 • Je bent zelfstandig, veiligheidsbewust en respecteert ten allen tijde de geldende rij-instructies.- Je beschikt bij voorkeur over een heftruckattest en hebt reeds ervaring met het laden en lossen van vrachtwagens.
 • Je bent bereid om in twee ploegen te werken.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier