Operator Hersteltafel (m/v)
Konvert Interim Waregem
Waregem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een internationale speler in de tapijtenwereld gaan wij op zoek naar een operator.In de afwerkingsafdeling werkt u aan de hersteltafel.

Je leest de instructies en documenten bij tapijten die hersteld dienen te worden.Je detecteert fouten.Je voert continu kwaliteitscontroles uit op de goede afwerking van de tapijten.

Je houdt van manueel werk.Onder andere volgende taken behoren tot jouw job : Surjet (genaaide boord) losmaken.Snijden van tapijten.

Lijmen met lijmpistool.Surjeteren met een vast opgestelde machine.Heffen en stapelen van tapijten.Scannen van labels.

Aanbod

Correcties of herstellingen aanbrengen : Wegsnijden van defecte delen (beschadigd weefsel, tong, zijkanten, ...). Correcties of herstellingen aanbrengen : Plaatsen van verstevigingselementen (lijmen, opstrijken, .

 • De gecontroleerde producten of artikels markeren en ze op rekken, schragen, ... plaatsen. Fouten detecteren op : Weefsels Een boeiende gevarieerde voltijdse functie binnen een internationaal bedrijf met een familiaal karakter.
 • Een doorgedreven opleiding om deze rol volwaardig te kunnen opnemen.Je maakt deel uit van een dynamisch team.Je komt terecht in een innovatieve, vooruitstrevende, dynamische & technische omgeving.

  Je kan rekenen op een aantrekkelijke verloning aangevuld met maaltijdcheques en ploegenpremie.

  Vereiste kwalificaties

  Je bent handig en vingervlug.Je houdt van zorgvuldig werken en je hebt oog voor detail.Je bent stressbestendig.Je hebt geen rugklachten en bent in een goede fysieke conditie.

  Je bent niet kleurenblind en je bent kwaliteitsbewust.Je hebt een goede kennis van het Nederlands.Ervaring met naaien is een pluspunt.

  Je kan werken in 2-ploegen : de ene week van 5u tot 13u, de andere week van 13u tot 21u.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier