VOEDSELVEILIGHEID CONSULTING MANAGER BELUX
Hays Wavre
Malines, Antwerp, BE
17 dagen geleden
source : Monster

Uitdagende verkoop projecten over gans België Passie voor Food Safety Gebeten om te slagen Onze klant is de specialist in oplossingen voor voedselveiligheid, risk management en het beschermen van de merknaam.

Het bedrijf levert diensten, waaronder audit, training en consultancy, aan de retailsector, traiteurs en de ziekenhuiswereld.

Jouw finaal doel is het gradueel verhogen van het omzetcijfer en het bewaken van de klanttevredenheid. Hiertoe bouw je vertrouwensrelaties bij de belangrijkste klanten zoals grote retailgroepen, restaurantketens, traiteurs en andere grote groeperingen waar voedselveiligheid van tel is.

Je volgt leads op en bent het eerste aanspreekpunt van de prospect en klant. Intern werk je samen met de andere afdelingen, die de effectieve oplossingen bij de klant implementeren.

Ofwel bezit je een masterdiploma in een wetenschappelijke richting zoals Voeding, microbiologie, bio-ingenieur, industrieel ingenieur, ), ofwel kan je terugblikken op een ervaring binnen de voedingssector zoals in een functie van kwaliteitsingenieur of safety engineer HACCP.

Onze klant biedt je een gedegen opleiding, een aangename werksfeer en vooral een mooie uitdaging om deze job waar te kunnen nemen.

Je zal een competitief loonpakket ontvangen. Interesse? Neem dan zeker contact op met Filip Brouwers, Senior Consultant bij Hays Life Sciences, of solliciteer vandaag!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier