BIM Specialist Werven regio Geel
People 4 Projects bvba
Geel, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

P4P zoekt een BIM Specialist Werven in de regio Geel. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als BIM Specialist Werven ben je onderdeel van het werfteam.

Assisteren en ondersteunen van het werfteam inzake alle BIM gerelateerde items (algemene werfvoorbereiding, opvolgen van gerealiseerde hoeveelheden, uitwerken van vorderingsstaten, data-verzameling inzake verrekeningen, opmaak as-built, ) Deelnemen aan intern werfoverleg en coördinatievergaderingen, waar je knelpunten en oplossingen bespreekt.

Zorgen voor een constante kwaliteitsverbetering van de modellen. Toetsen modellen op vlak van consistentie, signaleert tegenstrijdigheden, gaat proactief op zoek naar verbeteringen en optimalisaties (samen met de werkvoorbereiding).

Bijdragen aan het leer- en verbeteringsproces in ons bedrijf. Zorgen voor dat BIM’ verankerd wordt in de organisatie en dat het een vanzelfsprekendheid wordt in alle afdelingen.

UW PROFIEL : Bachelor of Master Bouwkunde of Architectuur Kennis van diverse BIM softwareprogramma’s zoals oa. Revit, Solibri, Ervaring in als Werfleider of Projectleider is een pluspunt.

Je hebt en grote interesse in de technische kant van het bouwen, je hebt een sterk ruimtelijk inzicht. Vloeiend in het Nederlands.

AANBOD : Een uitdagende, innovatieve job in een groeiend en bloeiend bedrijf dat constant in beweging is. Een no-nonsense omgeving, waarin eigen ideeën en initiatieven echt het verschil maken.

Een vast contract voor onbepaalde duur en werkzekerheid. Een interessant salaris, aangevuld met een zeer uitgebreid pakket extralegale voordelen (firmawagen, verzekeringen, maaltijdcheques, .

 • CONTACT : E-Mail : peter.weyns p4p.be Mobiel : 0491869950 BIM Specialist Werven, BIM Coördinator, BIM Modelleur, Werfleider, Projectleider, Werkvoorbereider, Bachelor, Master, Bouwkunde, Architectuur, Industrieel Burgerlijk Ingenieur Bouw, Revit, Kempen, Geel, Herentals
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier