Mobility Consultant
Alphabet
Ingberthoeveweg 6, 2630 Aartselaar, Bélgica
2 dagen geleden

Je functie

Als Mobility Consultant ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van een langdurig partnership met onze klanten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en in staat om opportuniteiten tijdig te detecteren, te analyseren en te beoordelen om ze vervolgens om te zetten in commerciële resultaten.

Je streeft een optimale klantentevredenheid na. Samen met de Account Manager uit je team ondersteun en adviseer je je klanten over onze producten en diensten en speel je proactief in op de evoluties binnen het wagenpark en de bijbehorende mobiliteit.

Je maakt commerciële voorstellen, volgt de offertes op en overtuigt je klant om het order aan jou toe te vertrouwen en verwerkt vervolgens de bestelling.

Je initieert en coördineert de acties die voortvloeien uit de klantbezoeken van de Account Manager en volgt deze op. Je verzorgt de achterliggende administratie zodat klanten steeds correcte gegevens ter beschikking hebben.

Je bent verantwoordelijk voor de klachtafhandeling. Je rapporteert aan de Team Leader van je afdeling.

Je profiel

 • Je bent in het bezit van een Bachelor diploma en beschikt over enkele jaren in de dienstensector.
 • Je beschikt over excellente commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Je bent zeer goed tweetalig Nederlands / Frans en spreekt vlot Engels.
 • Je beschikt over een probleemoplossend en analytisch vermogen.
 • Je bent stressbestendig en flexibel ingesteld.
 • Je hebt een goede kennis van Excel / Word. Je hebt sterk organisatorische skills.
 • Je bent een energieke persoonlijkheid en je enthousiasme werkt aanstekelijk op anderen.
 • Ons aanbod

  Ben je op zoek naar een energieke, innovatieve en internationale omgeving die aanzet tot persoonlijke ontwikkeling en groei?

  Werk je graag in een solide bedrijf met hoge standaarden waar ieder teamlid naar waarde wordt geschat? Dan kijken we er naar uit om jou te leren kennen.

  Wij bieden een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals een groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.

  Je geniet een intensieve training on the job’ en nadien ook permanente opleidingsmogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier