Ordina - Functioneel Analyst
Ordina
Mechelen, Belgium
3 dagen geleden
source : ictjob.be

Ben jij klaar voor the next step en wil je je carriere als functioneel analyst lanceren? Heb je ervaring als developer of als tester?

Of ben je functioneel analyst en wil je je kennis verder uitdiepen via ons Accelerator programma? Dan biedt Ordina jou de kans om de uitdaging aan te gaan.

Wij hebben momenteel twee strategic partnerships met onze klanten in Brussel en Antwerpen waarbij je de kans krijgt om aan de slag te gaan op langdurige projecten.

Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de noden en verwachtingen van de klant. Je staat in voor het uitwerken en documenteren van de functionele requirements, conform de business analyse en geeft de functionele specificaties door aan de software engineers.

Je bent een allround professional. Dat betekent dat je naast je eigen vakgebied ook in staat bent om andere taken binnen een Scrum-

team aan te pakken. Je doet de opvolging van de ontwikkeling en zorgt voor het uitvoeren van de functionele testen zoals omschreven in de testscenario's en user-

stories. Je bent het aanspreekpunt voor de ontwikkelaars voor alle functionele vragen en je communiceert efficient met andere stakeholders.

Je wordt ingezet als consultant bij onze klant. Wie zoeken we? Je hebt bij voorkeur een bachelor / master in IT. Je hebt minstens 2 jaar relevante werkervaring.

Je streeft in alles naar kwaliteit, gaat resultaatgericht te werk en bent planmatig sterk. Ervaring met Agile en Scrum is een pluspunt.

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels. Je bent een echte teamplayer, maar kan ook zelfstandig te werk gaan en je hebt verantwoordelijkheidszin.

Je hebt zin voor initiatief, bent klant- en servicegericht en probleemoplossend ingesteld. Je bent flexibel, leergierig en gaat accuraat te werk.

Wat we je bieden Je draagt bij tot uitdagende projecten bij Belgische topbedrijven uit diverse sectoren. Je werkt in een hightech omgeving met focus op kennis en innovatie, een open no-

nonsense bedrijfscultuur met ruimte voor eigen initiatief. Je kan via onze Ordina Academy deelnemen aan een groot aantal workshops, trainingen en evenementen zodat je je technische en sociale vaardigheden up-

to-date houdt, en je wordt ondersteund bij het behalen van certificaten. Je krijgt doorgroeimogelijkheden en de kans om je eigen carrièrepad uit te stippelen.

Je geniet een aantrekkelijk, marktconform salaris, met een uitgebreid pakket extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, maaltijdcheques, laptop, groeps-

en hospitalisatieverzekering. Je kan je netto salaris optimaliseren dankzij onze IP-reward.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier