Expediteur zeevracht import en export
Plus Profiles
ANTWERPEN, BE
14 dagen geleden

De functie

Als zeevracht expediteur kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van import -

en exportdossiers van A tot Z.

Je hebt contact met rederijen, klanten en agenten. Je hebt dus vaak contact via telefoon als via e-mail waardoor je 100% servicegericht bent ingesteld.

Het profiel

Je hebt administratieve en operationele kennis, evenals inzicht in douanezaken en je vindt het een uitdaging om de klanten van dienst te zijn.

Je bent in het bezit van een logistiek gerelateerde bachelor opleiding en je hebt een ruime ervaring als expediteur zeevracht.

Daarnaast beschik je ook over een commerciële en klant- en servicegerichte instelling en een goed cijfermatig inzicht (kennis en inzicht in de financiële afwikkeling van dossiers).

Tevens beschik je over kennis m.b.t. douane documentatie.

Vanwege de veelvuldige internationale contacten is een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse, Franse en Duitse taal noodzakelijk, zowel gesproken als geschreven.

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

De organisatie

Deze onderneming is gelegen in de Luithagen, is een familiebedrijf gespecialiseerd in zee -en luchtvracht. Zij bieden ook diensten aan zoals opslag en distributie, douanezaken en verzekeringen.

Ze werken met zowel een resultaat- als mensgerichte cultuur. Je werkt op de afdeling waar zowel FCL containers als LCL zendingen worden behandeld.

Het aanbod

Wij bieden je een boeiende en afwisselende functie in een dynamische service gerichte omgeving. Deze functie is voltijds in daguren, na een positieve interimperiode krijg je een vast contract.

Je krijgt een competitief loon met extralegale voordelen.

Interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te kunnen.

Over ons

Talentus is dé HR Expert van middelgrote ondernemingen. Onze gepassioneerde medewerkers rekruteren talent volledig op maat van de klant.

Ons kantorennetwerk telt momenteel 24 kantoren, verspreid over gans België.

Voor deze onderneming actief in de logistieke sector zijn we op zoek naar nieuw talent!

Direct solliciteren Solliciteer met LinkedIn

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier