Capacity Planner - Zaventem (BE)
Teknik
Zaventem, BE
6 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Data analyse en voorspellen van trends is helemaal jouw ding? Je streeft steeds naar een perfecte planning? Je hebt oog voor een optimale inzet van de resources?

De luchtvaart heeft je altijd aangesproken? Dan ben jij mogelijk de Capacity Planner die ik zoek! Als Capacity Planner werk je mee aan het optimaliseren van de werking van de Operations afdeling door het optimaal inplannen van materiële en menselijke middelen.

Je werkt voor een van de grootste dienstverleners op de luchthaven in Zaventem. Functie : Als Capacity planner kom je terecht in Operations waar je meewerkt aan het optimaliseren van deze afdeling op korte, middellange en lange termijn.

Je streeft naar een permanente verbetering en het optimaal gebruik maken van de materiële en menselijke middelen. Je maakt hierbij gebruik van een specifiek planningstool.

In deze rol kom je veel in aanraking met diverse unit managers die je aan de hand van je data kan overtuigen. Jouw taken zijn : Analyseren van Data, trends, ... Uitwer...

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier