Key Account Manager (M/V)
AQUA VITAL
Wavre, Walloon-Brabant, BE
6 dagen geleden
source : Monster

AQUA VITAL NV, bedrijf in volle uitbreiding met een gestage groei van 10% per jaar zoekt een KAM (Key Account Manager) voor de regio's : Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Aqua Vital NV is een topspeler voor waterfonteinen en wenst zich verder uit te breiden in Vlaanderen. Key Account Manager (M / V) De functie : Het verhuur van onze waterfonteinen promoten in Vlaanderen Offertes opmaken en contracten met de klanten afsluiten Rapportering van de prospectie opmaken Het profiel : U bent tweetalig Nederlands / Frans U hebt een bacherloropleiding U hebt minimum 3 jaar verkoopervaring Je hebt een goede basiskennis van MS Office U werkt autonoom, proactief en georganiseeerd U bent resultaatgericht Uw loonpakket omvat : een vast salaris commisieloon bedrijfswagen laptop GSM maaltijdcheques Wijbieden : een voltijds contract van onpebaalde duur een aangename werksfeer in een enthousiast team Interesse?

Solliciteer dan direct via de sollicitatieknop en upload je CV via het Monster platform. We kijken uit naar het ontvangen van je sollicitatie!

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier