Java Software Engineer (regio Gent)
Experis
Ghent, Belgium
4 uur geleden
source : ictjob.be

Onze klant is op zoek naar een getalenteerde Java Software engineer (zowel junior met een eerste ervaring tot medior met + / - 4 jaar ervaring) om deel uit te maken van een leuk development team van een indrukwekkend meer-jaren project.

In de omgeving van Gent is er een internationaal productiebedrijf dat graag een globaal real-time applicatie wenst te laten ontwikkelen dat de wereldwijde productie live per seconde van elke site kan opvolgen.

De producten van het bedrijf worden in verschillende landen geproduceerd waarvan een groot deel in België. Het bedrijf produceert + / - 650 000 high-tech producten wereldwijd per jaar waarvan + / - 200 000 in België.

Omschrijving Jouw uitdaging Ontwikkelen in Java volgens de specificaties. Ondersteunen van de technisch leider tijdens het calculatieproces.

Verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van de producten. Verbintenis om ontwikkelingen te leveren volgens overeengekomen planning & budget.

Technische aanbevelingen geven bij problemen Problemen oplossen om de tevredenheid van de gebruiker te waarborgen. Meedenken over de technische oplossing van problemen Deelnemen aan de release / projectintroducties Proactief informeren van de technische / teamleider over risico's Profiel van kandidaat De ideale kandidaat Bachelordiploma informatica (minimaal) Technische vaardigheden Goede ervaring in software-engineering en -ontwikkeling (minimaal 1 jaar tot + / -4 jaar ervaring) Ervaring in Maven is een must.

Goede kennis van Java, Java 8 is een aanwinst. Java EE Spring, Spring MVC en Spring Webflow Slaapstand / JPA Webontwikkeling : HTML / CSS, Javascript, AngularJS, JQuery, JQuery XML / XSD Beheer van de broncontrole : GIT of SVN SQL Algemene best practices en ontwerppatronen JUnit, DBUnit is een pluspunt.

 • REST, Web services Methodologieën : SCRUM, Behendig, Applicatieontwerp, Ontwikkelingslevenscyclus, SCRUM, Behendig, Applicatieontwerp, Levenscyclus van ontwikkeling Kennis van een spottend kader is een pluspunt Persoonlijke vaardigheden Teamspeler Actief luisteren & begrijpen.
 • Assertief (aarzel niet om problemen en zorgen te signaleren). Klant- en oplossingsgerichtheid Kwalitatieve resultaatgedrevenheid Pro-actief Nauwkeurig, betrouwbaar en flexibel In staat om met stress om te gaanTalen Een vlotte gesproken taalbeheersing van Nederlands en Engels Aanbod Wat kan je verwachten bij deze functie Een contract van onbepaalde duur met een aantrekkelijk salarispakket (bedrijfswagen, goede hospitalisatie verzekering en groepsverzekering, .

 • Een continue opleidingstraject om jouw talenten verder te laten ontwikkelen via trainingen van de inhouse bedrijfsuniversiteit Een jaarlijks basis career path development gesprek om te bekijken of je toe bent aan een nieuwe uitdaging binnen het bedrijf om door te groeien naar andere functies of om ervaring op te doen in nieuwe technologieën op een ander project Flexibiliteit om één dag van thuis uit te kunnen werken Je zal deel uit maken van een dynamische bedrijf met toffe collega's in jouw team On-the-job coaching door meer ervaren collega's in development Het bedrijf is internationaal actief en biedt mogelijkheden aan om na verloop van tijd eventueel ervaring in buitenland op te doen op een internationaal project (indien dit door jou gewenst wordt uiteraard) Heb je interesse in meer informatie?
 • Aarzel niet en solliciteer nu!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier