Hulp voor catering op filmset in Anvers
Zekookt BVBA
Anvers, Belgie
1 dag geleden
source : StudentJob

Cateringhulp voor internationaal filmproject.

Wat ga je doen?

Deze vacature start op 13 / 10 tot 6 / 11. Je werkt van maandag t / m vrijdag ( het is noodzakelijk dat je 5 dagen beschikbaar bent!) Je ben woonachtig te Antwerpen en kan op eigen initiatief ter plaatse geraken ( Antwerpen centrum, Brasschaat, Ekeren, Deurne, Berchem,...)

We zoeken 1 sterke en gemotiveerde M / V die heel de periode beschikbaar is!

je moet verplicht een corona test ondergaan voordat je mag beginnen!

We zitten de hele periode in en rond Antwepen met een paar uitzonderingen.

Je helpt mee de wagen in en uitladen en assisteert ter plaatse. Rekening houdend met de corana maatregelen zal je tafels dekken, de keuken en buffet netjes houden, helpen met het maken van voorgerechten en desserts, klanten verder helpen ( in het Engels / frans) opruimen, tafels afruimen en desinfecteren.

De auto terug inladen,...

Je hebt een verzorgd uiterlijk aangezien je met klanten en voeding in contact komt. Je bent heel comunicatief. Je draagt gedurende de hele periode een mondmaskter.

Gezien we voor een internationaal gezelschap werken is het belangrijk dat je nederlands, frans en engels spreekt. We kunnen op je rekenen en je houdt je aan de afspraken.

Indien je aan al de opgesomde voorwaarden voldoet en vrij bent voor de gevraagde periode kijken wij er alvast naar uit om je te ontmoeten en ga je samen met ons een leuke periode tegemoet!

Laat in je sollicitatie zeker weten dat je de volledige periode beschikbaar bent en dat je ook woonachtig bent in Antwerpen en je op eigen initiatief op een afgesproken plaats kan geraken.

Indien dit niet het geval is heeft het geen nut om op deze vacature te reageren.

Wat wij bieden

 • creatievelingen
 • internationaal gezelschap
 • leuke ervaring
 • Wat wij vragen :
 • Samenwerken
 • Leiderschap
 • Communicatie
 • Geen ervaring vereist
 • Geen vooropleiding vereist
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier