VERKOPER SANITAIR/KEUKENS
Manpower
Brugge
16 uur geleden

Job Description

Je wordt tewerkgesteld op de afdeling keukens / sanitair. Je monteert de showroom modellen (keuken- en badkamermeubels) en adviseert de klanten bij hun aankopen.

Je vult de rekken aan, maakt etiketten en plaatst deze correct.

Je kan door je ervaring of technisch inzicht perfect de klanten tips geven over wat ze het beste aankopen en hoe ze de werken moeten uitvoeren.

Client Description

Ik ben Dorothy en binnen Manpower ben ik de persoon die jouw graag ontmoet als je op zoek bent naar een JOB in de VERKOOP.

Met mijn eigen retail achtergrond heb ik een derde zintuig ontwikkeld om opportuniteiten te zoeken én te vinden binnen SUPERMARKTEN, KLEDINGSZAKEN en andere GESPECIALISEERDE WINKELS.

Ben je net als ik gebeten door de VERKOOP? Dan ga ik graag een persoonlijk gesprek met jou aan om samen je verwachtingen, ervaring en mogelijke jobs te overlopen

Manpower zoekt een FULLTIME VERKOOPSADVISEUR M / V voor de afdeling sanitair / keukens in een doe het zelfzaak te Brugge.

Candidate Profile

Ben jij vlot Nederlandstalig? Werk je nauwkeurig en heb je een grote verantwoordelijkheidszin? Ben je flexibel en heb je oog voor de wensen van de klant?

Je bent meteen beschikbaar.

Je bent een handige harry die oog heeft voor de klanten en perfect de noden detecteert.

Je kan monteren.

Je hebt voornamelijk concrete en aantoonbare ervaring in het segment van sanitair en keukens.

Client Offer

De klant biedt je een GEVARIEERDE JOB aan met WISSELENDE UREN. Het basisloon wordt aangevuld met INTERESSANTE PREMIES die je loon in de lucht doet schieten.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier