Tuinarbeider tuinaanleg
AGO Construct
Roeselare, West-Vlaanderen, BE
11 uur geleden
source : Jobat

Omwille van verdere groei zijn we, samen met onze klant, dringend op zoek naar een tuinarbeider met ervaring voor het uitvoeren van groenprojecten.

Je zal voornamelijk instaan voor het onderhoud en aanleggen van beplantingswerken van tuinen, parken, residenties, fabrieken.

Het kunnen aansturen van collega's op de werf door ervaring in de sector is een pluspunt. Je bent een teamspeler die gedreven is om elke project samen met zijn ploeg tot een kwalitatief einde te brengen.

 • Je bent gebeten door de omgevingsaanleg en al wat hierbij komt kijken.- Je vormt het aanspreekpunt bij de klant.- Je kan goed in teamverband werken met de andere collega's op de werf.
 • Je bent een vroege vogel en zet je dagelijks 100 % in voor je werk.- Je hebt oog voor detail en veilig werken- Rijbewijs B is een must, BE is een groot pluspunt-
 • Ervaring in de tuinbouw vereist

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier