Bakker (m/v)
Konvert Interim Veurne
Veurne, BE
8 uur geleden

Profiel

Voor een voedingsbedrijf regio Veurne zijn we op zoek naar een bakker (m / v). Je zal instaan voor het uitgieten van het deeg in de machines, het mengen van de grondstoffen en het correct afwegen van het deeg.

Dit betreft een functie van maandag tot en met vrijdag in 2 ploegen. De vroege ploeg is van 5u-13u30 en de late ploeg van 10u-18u30.

Je hebt ervaring als bakker, bent gemotiveerd, kan zwaar werk aan en bent snel beschikbaar om op te starten. Tevens heb je een goede kennis van de Frans en / of Nederlandse taal, ben je flexibel ingesteld naar de ploegen toe en enthousiast.

Aanbod

De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen. Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgevenDe gisting controleren.

Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeegHet deeg mengen, kneden en uitrollen.

Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden. Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, .

 • Producten versieren na afkoeling (stukjes chocolade, sesamzaadjes, suiker, met een saus overgieten, ...)
 • Een afwisselende job waar je instaat voor het bereiden van het deeg

  Je werkt in ploegen.

  Vroege ploeg : 5-13u30

  Late ploeg : 10-18u30

  Vereiste kwalificaties

  Voorkennis bakkerij of patisserie is een must

  Goede kennis van de Nederlandse en / of Franse taal

  Felxibele ingesteldheid, dynamisch en gemotiveerd zijn

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier