HANDS-ON BACHELOR ELEKTROMECHANICA MET INTERESSE BUITENLAND REGIO GENT
People 4 Projects bvba
Gent, E Flanders, BE
2 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een Hands-on Bachelor Elektromechanica met interesse buitenland voor een bedrijf regio Gent. FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Hands-

on Bachelor Elektromechanica met interesse buitenland ben je verantwoordelijk voor het preventieve en curatieve onderhoud van de werfmachines op verschillende (internationale) werven.

Samen met een team van techniekers voer je alle geplande onderhoudswerkzaamheden en herstellingen uit van diverse werfmachines zoals bijvoorbeeld kranen, sidebooms, stroomgroepen, compressoren en lasapparatuur en dit in hoofdzaak op de werf.

Per werf beheer je de wisselstukken. Je brengt de noden in kaart en staat hierbij in voor de opzet van de juiste logistieke processen.

Je bepaalt welke voorraden er van de kritische onderdelen nodig zijn op de werf en welke vanuit het centrale magazijn kunnen verstuurd worden.

Je implementeert bovenstaande, volgt op en stuurt bij waar nodig. Je bent het aanspreekpunt voor de interne’ klanten zijnde de Project Leiders en dit voor verschillende internationale projecten en garandeert hen een perfecte service’.

Je werkt dagdagelijks samen met een team van ervaren techniekers en vormt de schakel tussen de werfleiding enerzijds en de materiaal dienst anderzijds.

Je rapporteert aan de Verantwoordelijke Onderhoud Materieel. UW PROFIEL : Je bent afgestudeerd als Bachelor Elektromechanica, Onderhoudstechnologie.

Je bent gepassioneerd door techniek en hebt een bijzondere affiniteit voor werfmachines’. Van nature ben je een echte problem-

solver die gestructureerd en systematisch op zoek gaat naar de beste oplossing bij technische problemen. Je bent bereid tot regelmatige buitenlandse verplaatsingen doorheen Europa (80%) dit in combinatie met werkzaamheden vanuit de centrale technische diensten.

Je communiceert vloeiend in het Nederlands. AANBOD : Een uitdagende en afwisselende functie binnen een sterk groeiende onderneming.

De kans om mee te evolueren met de groei van het bedrijf. Vast contract van onbepaalde duur met aantrekkelijke arbeids- en loonvoorwaarden.

CONTACT : Peter Weyns, peter.weyns p4p.be Mobile : +32491869950 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Bachelor Elektromechanica, Onderhoud, Maintenance, Onderhoudstechnologie, Onderhoudstechnieker, Buitenland, Internationaal, Gent

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier