Hands-on maintenance manager 2PL – Vast Contract
Client of Manpower
Waregem, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als hands-on maintenance manager werk je nauw samen met een 5 tal techniekers die tot jouw team behoren.

Taken :

 • Je start de dag met het overlopen van de defecten, breuken en storingen van de dag voordien en vervolgens baseer je daarop de dagtaken van de techniekers.
 • Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de techniekers bij complexe storingen en werk je zelf hands-on mee bij het curatief en preventief onderhoud van de geautomatiseerde productielijnen.
 • Je bent een problem solver die vaak voorkomende problemen probeert op te lossen door middel van het opmaken van een preventieplan.
 • Daarnaast zorg je dat alle bijhorende administratieve taken voltooid worden en rapporteer je rechtstreeks aan de Plant Manager

  De hands-on maintenance manager waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een Technische A2 of Technische Bachelor en heeft reeds een stabiele eerste werkervaring als leidinggevende binnen een technische dienst.

  Hierdoor heb je reeds elektrische en mechanische kennis en kennen Pneumatiek, hydraulica en PLC sturingen geen geheimen voor jou.

  Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke internationale speler in de voeding. Na een uitgebreide opleiding ben je een cruciale schakel tussen de plant manager en techniekers.

  Afhankelijk van je kennis en ervaring krijg je een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen.

  Interesse? Solliciteer via onze website, wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.

  Vragen? Wout.soete manpower.be of contacteer mij op 0478 63 54 19.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier