Cegeka - Junior / Medior MS BI Consultant
Cegeka
Flanders, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

Zorg jij voor de juiste Microsoft BI oplossingen voor onze klanten? Wil je deel uitmaken van een sterk groeiend, dynamisch, no-

nonsense én gepassioneerd Data-Intelligence team? Dan heeft Cegeka de uitdaging voor jou! Waar zal je werken? Cegeka's Data Intelligence unit is een zelfstandige business unit binnen de divisie Busines Solutions.

Het kenmerkt zich door een pragmatische, laagdrempelige aanpak, waardoor onze klanten snel de juist informatie krijgen en eenvoudig door kunnen groeien naar mate de informatie behoefte stijgt.

Door de jarenlange ervaring van onze specialisten, de ontwikkelde bouwstenen voor diverse branches, de ontwikkelde methodiek en de terugkoppeling die onze klanten ons geven, maakt Cegeka een ideale partner voor lange termijn.

Zowel voor onze klanten, business partners, als medewerkers. Wat houdt de job in?In je rol als Microsoft Business Intelligence Consultant werk je nauw samen met ervaren collega's aan Business Intelligence, Big Data en Analytics-

trajecten.Als specialist voer je het gesprek met de klant om te komen tot Microsoft Business Intelligence oplossingen.Je transformeert de functionele en technische requirements in MS BI ontwerpen.

Je bent in staat om onze klanten optimaal gebruik te laten maken van de ongekende mogelijkheden van BI. Jouw overtuigingskracht en passie komen hierbij goed van pas.

Innovatie en kennisdeling staat bij ons hoog op de agenda. We zijn altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering bij onze klanten en we zijn actief met uitdagende innovatieprojecten.

Je krijgt volop kansen om hierin actief deel te nemen.Je komt terecht in een hecht, gedreven en gepassioneerd team waarin het aangenaam én leuk werken is.

We hebben zelfs een eigen Data-Intelligence fun team. Wie zoeken we?Je bent bachelor of master, bij voorkeur op het gebied van (Bedrijfskundige) Informatica of Business IT & Management of een hieraan gerelateerde studierichting.

Je hebt enkele jaren ervaring in het vakgebied van Data Intelligence en beschikt over een goede functionele én technische kennis van de Microsoft Business Intelligence technology stack : SSIS, SSAS, Power BI, .

 • Ook schoolverlaters die een opleiding gevolg hebben waar BI in aan bod kwam kunnen in aanmerking komen.Microsoft Azure Data Analytics Cloud platform kennis is een pluspunt.
 • Je hebt (of wenst) een Microsoft Certified Professional certificaat.Probleemoplossend vermogen.Een flexibele, zelfstandige en collegiale instelling.

  Je bent in staat demo's en presentaties te geven met de Microsoft BI tools.Goede communicatieve vaardigheden, klantgerichtheid en nauwkeurigheid.

  Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Frans is een pluspunt.Flexibiliteit naar verplaatsingen is vereist aangezien er regelmatig van bij de klant wordt gewerkt.

  Als je aanwezigheid bij de klant niet vereist is dan kan je in het Cegeka kantoor dichtst bij je woonplaats werken (Antwerpen, Gent, Hasselt of Leuven).

  Waarom meegroeien met Cegeka?Wij bieden je een interessante job in een toonaangevend bedrijf met kans op horizontale en verticale doorgroeimogelijkheden.

  Je komt terecht in een dynamisch en gedreven team.Je krijgt een aantrekkelijk salaris overeenstemmend met je ervaring en je kan genieten van extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatie-

  en groepsverzekering, representatievergoeding, GSM abonnement,...). Je zal beschikken over een premium bedrijfswagen.Naast 20 dagen wettelijk verlof heb je recht op 12 recuperatiedagen per jaar.

  Cegeka investeert sterk in learning & development.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier