Chauffeur (M/V)
Michielsens N.V
Antwerpen, Belgium
37 dagen geleden

De functie

Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het efficiënt uitvoeren van de aan jou toevertrouwde opdracht, dit op verschillende werven.

Je helpt je collega’s waar nodig. Je vervoert vooral ballast en hijsmateriaal, maar bent zeker ook niet vies om je handen uit de mouwen te steken en de kraan te helpen opbouwen! Je staat direct in contact met de planning, waaraan je alles rapporteert (uren, werkbons, defecten, ).

Je profiel

Techniek interesseert je! Je bent een verantwoordelijk, zelfstandig, flexibel iemand en je spreekt zeer goed Nederlands.

Je bent in het bezit van een rijbewijs CE. Ben je in het bezit van een hijsbewijs en / of bewijs aanslaan van lasten en / of een VCA-

attest dan is dit zeker een pluspunt. Heb je reeds ervaring als chauffeur uitzonderlijk vervoer? Dat is ook zeker een pluspunt maar geen vereiste.

Wij bieden

Een uitdagende functie met ruime mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen het bedrijf. Een competitief salaris met een mooi pakket aan extralegale voordelen.

Je werkt in een team van enthousiaste collega’s.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier