Business Developer - Gebouwenautomatisatie - VAST CONTRACT
ManpowerGroup Nederland
Kortrijk, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Client Description : Business Developer gebouwen automatisatie VAST CONTRACT Manpower Permanent Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower.

Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière. Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Onze klant is een sterk groeiende KMO die zich specialiseert op het gebied van gebouw automatisatie. Hun aanbod is ruim en omvat zowel uitdagingen op elektrisch vlak (beveiliging, toegangscontroles, verlichting.

 • alsook HVAC & klimaatregeling ( Temperatuur, Ventilatie, CO2-regeling, ). Met de ambitie om hun dienstverlening verder te verspreiden, zoekt de firma een ervaren business developer.
 • De expert in zake bouwt aan nieuwe relaties en versterkt huidige partnerschappen nationaal. Job Description : Als Business Developer word je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand nationaal.

  Je focust in het bijzonder op het luik HVAC- Automatisatie waarbij je gericht relaties uitbouwt met potentiële opdrachtgevers.

  Jouw cliënteel bestaat o.a. uit installateurs, bordenbouwers, aannemers, project ontwikkelaars, etc.. Samen met bestaande en nieuwe partners verken je de opportuniteiten in de markt en werk je aan een win-win relaties.

  Je profileert de firma en zijn diensten op een aantrekkelijke en overtuigende manier, waardoor je als preferred supplier naar voor wordt geschoven.

  In dialoog met de klant vormt jouw kennis van HVAC - gebouwautomatisatie een sturende kracht. Je denkt mee met de klant, werkt naar een oplossing op maat, stelt offertest op en onderhandelt deze volgens de regels van de kunst.

  Candidate Profile : Wie ben jij?. Je bent in het bezit van een Technisch bachelorsdiploma richting automatisering, energietechnologie, regeltechniek, HVAC, elektrotechniek, elektromechanica, of evenwaardig.

  Je hebt ervaring met gebouwen intelligentie en sterke kennis van HVAC-automatisatie Je hebt ervaring met business development, met een gelijkaardig klantenbestand en bent vertrouwd met expertiseverkoop Je bent een vlot persoon in de omgang met overtuigingskracht en uitmuntende luistervaardigheden Je combineert probleemoplossende vaardigheden met de nodige organisatorische skills What Client Offers : Wat kunnen we je aanbieden?

  Een onmiddellijk vast contract bij opstart Een boeiende uitdaging in een sterk groeiende en hoogtechnologische KMO Opleidingskansen om als expert in zake mee te zijn met de snel veranderende technologieën Mooie verloning op maat van jouw ervaring, aangevuld met extra : Bedrijfswagen en tankkaart Groeps- en hospitalisatieverzekering Onkostenvergoeding Laptop & smartphone Flexibele werkuren, alsook verlofregeling

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier