Verkoper IT Incl. startpremie tot €400
MediaMarkt
Machelen, België
6 dagen geleden
source : RecruitingFriends

In onze 28 winkels en onze webshop kopen klanten niet enkel producten. Ze kopen er ook plezier. Het plezier van een fijne tv-avond, een heerlijke espresso of een pak likes op hun selfie.

Aan jou om het voor hen nog leuker te maken. Met het beste advies, de juiste toestellen en de strafste service.

Ook voor jou als collega maken we het leuker. Je werkt autonoom, maar staat er niet alleen voor. Ons professioneel en plezant team apprecieert jouw inbreng, én je krijgt verantwoordelijkheid en vertrouwen.

Daarbovenop word je er nog voor betaald ook. Jawadde dadde!

Jouw takenpakket :

Vergeet het klassieke Hoe kan ik u helpen? Jij vraagt liever : Hoe kan ik jouw leven nog leuker maken met het juiste product of de juiste service?

Je bent actief aanwezig op de winkelvloer. Je deelt met plezier je passie voor jouw specialiteit. Zo zorg je voor een optimale verkoop, waar zowel onze klanten als de winkel van profiteren.

Verder volg je de evolutie van je assortiment op de voet en signaleer je lacunes. Je test toestellen, stelt producten voor en geeft klanten raad over het gebruik ervan.

Samen met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie. Tot slot volg je het aanbod administratief op (verkoop- en bestelbon, levensloop van producten, promoacties ).

Je bent in de eerste plaats een fijne collega om mee samen te werken. Verder heb je nog een pak kwaliteiten :

 • Je hebt al een eerste ervaring in de verkoop.
 • Je bent klantgericht, flexibel en stressbestendig.
 • Je koppelt een sterke passie voor consumentenelektronica aan een grote productkennis.
 • Als doelgerichte teamplayer ben je bereid tot zaterdagwerk.
 • Spreek je een mondje talen, dan heb je een streepje voor.
 • Wat bieden wij jou?

  We beginnen met een fun werkomgeving en een goeie ambiance. Kortom, een echte great place to work. Je vast contract vullen we aan met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, 26 vakantiedagen en leuke personeelskortingen!

  Als marktleider in België en Europa biedt MediaMarkt heel wat mogelijkheden aan om op korte tijd bij te leren en door te groeien.

  Je krijgt actieve coaching en heel veel mogelijkheden via opleidingen en persoonlijke begeleiding. Door onze gestage groei kan je uitkijken naar reële doorgroeimogelijkheden in functie van je capaciteiten.

  Elke nieuwe medewerker kan zich ontplooien aan de hand van ons uitgebreid opleidingsaanbod via onze in-house MediaMarkt Academy.

  Een unieke ervaring in een heel dynamische retail omgeving, waar autonomie en verantwoordelijkheid centraal staan. Schrijf jij mee aan dit verhaal?

  Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

  Solliciteren?

  Solliciteer direct via onderstaande button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld .

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier