Project Manager Industriële Gebouwen en Concepten
brunel
Vlaams-Brabant, NL
3 dagen geleden

Over deze functie

Als projectmanager ben je een cruciale schakel in de realisatie van het project. Je maakt haalbaarheidsstudies, begeleidt business cases en bundelt de business requirements in een helder en overzichtelijk programma van eisen.

Zo verfijn je samen met de directie van de interne partner de scope van het project. Je beheert de planning van begin tot eind en waakt over het evenwicht tussen de haalbaarheidscriteria en de detailuitwerking.

Samen met het studieteam zorg je ervoor dat de vooropgestelde deadlines gehaald worden. Bij de oplevering en ingebruikname toets je ook samen met de interne opdrachtgever en het studieteam het projectresultaat af aan de verwachtingen

Over jou

Ervaring in industriële nieuwbouw is een vereiste voor deze rol.

Je hebt ervaring in A tot Z projectopvolging en stuurt tijdig bij indien nodig. Je bent de coördinerende schakel tussen de verschillende partijen, een scherp helicopterview en vlotte communicatie zijn voor jou geen probleem.

Wat wij bieden

Brunel is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in consultancy op het gebied van engineering en informatica. Als expert in ons vakgebied, is het onze missie om de juiste projecten voor onze consultants te vinden op basis van hun vaardigheden, interesses en ambities.

Bovendien begeleidt Brunel zijn consultants in hun professionele evolutie op basis van uitdagende projecten en opleidingen.

Over ons

Bij Brunel kom je terecht in een collegiaal en gedreven team dat jou op een professionele wijze bijstaat in jouw carrière.

Voor deze opdracht kom je terecht bij een grote speler in de distributiesector die groot belang hecht aan duurzaamheid, respect en samenhorigheid.

Kernwaarden die perfect aansluiten bij de waarden van Brunel!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier