SALES ENGINEER
Argon selectie
8500 KORTRIJK
4 dagen geleden

Functie-omschrijving :

De gekende speler actief in de metaal is leverancier naar verschillende sectoren toe.

Zij kijkt vandaag uit naar een mature Sales Engineer om het huidig sales team te versterken. De centrale ligging van de onderneming en wederzijdse flexibele ingesteldheid zijn een grote troef.

Na het achterhalen van de vraag van bestaande klanten zit je aan tafel met het R&D departementen om een plan uit te werken.

Je gaat diverse factoren en de haalbaarheid van het project na en koppelt dit terug naar jouw klant om een concreet actieplan uit te werken.

Naast het farming van bestaande klanten, speur de markt af naar nieuwe opportuniteiten. Je verricht een grondig marktonderzoek en brengt de nieuwste trends en vragen in kaart naar de firma toe.

Je denkt ook zelf actief mee met R&D naar nieuwe mogelijkheden en initiatieven. Met je technische achtergrond (CAD / SIEMENS PLM) kan je meespreken in de taal van de R&D en deze vertalen naar je klant.

Tijdsregeling : Dag - voltijds

VEREISTEN

Vereisten : Je behaalde minstens een Master in een technische richting of een economische achtergrond en je hebt affiniteit met metaalbewerking.

Omdat je continu in contact komt met internationale klanten binnen Europa, communiceer je vloeiend in het Nederlands, Engels, Frans en / of Duits.

Je bent bereid tot 30% te reizen. Ervaring : Minimum 2 jaar ervaring vereistRijbewijs : B (Auto)Talen : Nederlands : zeer goed

AANBOD

Aanbod : Je komt terecht in een financieel gezond bedrijf met een laag verlooppercentage. Gezien de groei, kan je zelf ook meegroeien in jouw rol als Sales Engineer of een breder takenpakket opnemen na verloop van tijd.

Er wordt een uitgebreide opleiding gezien met op regelmatige basis bijscholing. Loon : Maandloon

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier