Logistiek medewerker
Veritas
Tisselt
6 dagen geleden

Groei mee met Veritas!

Als retailketen in volle expansie inspireert Veritas elk jaar meer dan 7 miljoen creatieve en modebewuste klanten. Samen met onze gedreven medewerkers openen wij een verrassende wereld van ideeën om elke outfit te pimpen met een unieke, persoonlijke toets.

Ready-to-wear accessoires, beenmode, stoffen, juwelen, customizing materiaal, Je vindt het allemaal in onze filialen in België, Luxemburg én in onze bloeiende webshop.

Klanten gelukkig maken, daar doen we het voor, elke dag opnieuw. Vanuit het hoofdkantoor, onze winkels en het magazijn in Tisselt.

Voor ons magazijn zijn we op zoek naar een extra medewerker die ons tijdelijk uit de nood kan helpen (of) een tijdelijke extra medewerker.

Het warehouse van Veritas is de drijvende kracht achter onze meer dan 130 winkels én de webshop. Alle producten komen hier aan en worden van hieruit verdeeld naar de winkels zodat die onze klanten optimaal kunnen bedienen.

En daar kun jij aan meewerken! Wat doe je? Je pakt producten uit die binnenkomen en zet ze op de juiste plaats. Je helpt bij het orderpicken van de juiste producten voor de juiste klanten, zowel onze winkels als onze online klanten.

Je houdt mee het magazijn schoon. Maar je staat er uiteraard niet alleen voor. Het team van ons magazijn bestaat uit een warehouse manager, drie supervisors en meer dan veertig collega’s.

Geen meneer of mevrouw in ons magazijn, wel een hechte ploeg waar iedereen elkaar helpt en respecteert.

Hoe ziet je dag eruit? Je werkt van maandag tot donderdag, ofwel van 7 tot 15.30 uur ofwel van 10.30 tot 19 uur. Vrijdag ziet er iets anders uit.

Dan werken we van 7 tot 14.30 uur of van 8 tot 15.30 uur, dus je hebt altijd nog een mooi weekend.

Ervaring als logistiek medewerker is een leuk voordeel, maar geen must. Als je leergierig en gemotiveerd bent, kom je zeker ook in aanmerking voor deze functie.

Waar we wel belang aan hechten? Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Je bent voltijds beschikbaar en flexibel om in twee afwisselende werkroosters te werken.

En als je een attest hebt om een reachtruck- of (hoogte)orderpickmachine te besturen, dan is het helemaal mooi!

Nederlands

Geen dag is hetzelfde bij Veritas! Onze solide organisatie is continu in beweging, dus ook jouw uitdagingen zijn divers en veelzijdig.

Je komt terecht in een hecht team van collega’s die elkaar steunen door dik en dun in een fijne werksfeer.

Bovendien dagen we je graag uit om te groeien in functie en verantwoordelijkheden en om jouw gekke’ ideeën zeker op tafel te gooien.

In ruil voor je inzet en expertise mag je een aantrekkelijk salarispakket verwachten. En dan is er nog de voldoening om onze winkels optimaal te ondersteunen natuurlijk!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier