JUNIOR STABILITEITSINGENIEUR REGIO NOORDERKEMPEN (OOK STARTER MASTER BOUW)
People 4 Projects bvba
Zoersel, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

P4P zoekt een Junior Stabiliteitsingenieur regio Noorderkempen. Schoolverlaters Master Bouw komen ook in aanmerking! FUNCTIEBESCHRIJVING : Als Stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de nauwkeurige uitwerking van zowel de hoofd-

als detailberekeningen. Je houdt hierbij rekening met de van toepassing zijnde specificaties en normen zodat een volledig uitgewerkt dossier kan worden voorgesteld aan de klant.

Je staat steeds in nauw contact met de afdeling calculatie. Je takenpakket zal bestaan uit : Opmaken van hoofdberekeningen inclusief overzichten Opmaken van detailberekeningen inclusief schetsen Controle van tekeningen op constructieve details Uitzoeken van details, samen met tekenaar Maken van voorontwerpen voor calculatie Je zal nauw samenwerken met projectleiding, werkvoorbereiding en planning.

UW PROFIEL : Je bent van opleiding Master (Ingenieur) Bouwkunde of gelijkwaardig door ervaring. Je zoekt creatief naar oplossingen en beschikt over analytisch denkvermogen.

Je communiceert vloeiend in het Nederlands. AANBOD : Een vast contract van onbepaalde duur. Een afwisselende functie met ruime verantwoordelijkheden binnen een groeiend en financieel gezond bedrijf.

Kansen om jezelf verder te ontwikkelen en zowel horizontaal als verticaal te groeien binnen het bedrijf. CONTACT : peter.

weyns p4p.be 0491 86 99 50 Verbindingsdok Oostkaai 7, 2000 Antwerpen Stabiliteitsingenieur, Master Bouwkunde, Ingenieur Bouw, Stabiliteit, Structural Engineer, Antwerpen, Noorderkempen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier