orderpicker lange termijn twee ploegen - laakdal
Randstad
Vorst, Antwerpen
4 dagen geleden

job description

Voor je werkdag begint, heb je de tijd om in de refter wat bij te praten met collega s en hierbij een koffietje te drinken.

Om 6.00 uur of om 14.00 uur start je dag aan het teambord met alle collega s. De leidinggevende bespreekt wie wat zal doen die dag.

Samen met heel het team worden de dagdoelen bepaald. Vandaag zorg jij er mee voor dat de proefbuisjes, de pipetjes en de gigantische ijskasten die laboranten in Chili besteld hebben, tijdig op hun bestemming aankomen.

Morgen kan het helemaal anders zijn, en moet jij bijvoorbeeld sauzen of grote zakken rijst richting de juiste supermarkt laten vertrekken.

qualification

 • Je bent fulltime beschikbaar in 2 ploegen (de ene week van 6 - 14 uur, de volgende week van 14 - 22 uur)· Je steekt graag de handen uit de mouwen, stilzitten is niet aan jou besteed· Je hebt spierballen, een ijskast is voor jou een uitdaging, en geen obstakel· Je weet van aanpakken, na een goede opleiding door je meter of peter weet jij precies wat er van jou verwacht wordt (vragen staat natuurlijk vrij!)· Je hebt eigen vervoer van en naar Kuehne+Nagel· Je praat een aardig mondje Nederlands en begrijpt de instructies· Je hebt een goed humeur, collega s noemen jou ook wel het zonnetje van het magazijn · Een goede en leerrijke opleiding tot orderpicker· Je begint aan een loon van ?
 • 12,54, dit wordt iedere 6 maanden herbekeken· Een ploegenpremie van 7,5%· Maaltijdcheques van ? 8 per dag· Reiskostenvergoeding· Doorgroeimogelijkheden in verschillende richtingen : reach-

  of heftruckchauffeur, foreman, kwaliteitsmedewerker en misschien wel supervisor!· Kortingen op verschillende pretparken, webshops, restaurants.

 • via Tempo-Team en later via Kuehne+Nagel· Na 65 gewerkte een superleuk personeelsfeest en een kerstcadeautje dat je zelf mag kiezen!· Toegang tot verschillende sportevents zoals de Spartacus Run, golfinitiaties.
 • Supervisors die écht blij zijn dat jij in hun team zit!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier