Bouwkundig CAD Tekenaar Bekistingen
JAN DE NUL
9308 Aalst België
1 dag geleden

Bouwkundig CAD Tekenaar Bekistingen

De grootste sluis ter wereld in Antwerpen, een innovatieve kade in Panama, het duurzame en architecturaal hoogstaande Résidence Palace in Brussel ,de integrale A11 en de Oosterweelwerken. Allemaal Jan De Nul Group!

Civiele werken en gebouwen : de wieg van de groep én steeds een belangrijker wordende divisie. Jan De Nul Group focust op complexe projecten en biedt klanten, privé of publiek, een totaalpakket op maat.

Deze aanpak, plus de technische expertise en jarenlange ervaring, zorgt ervoor dat wij, ook voor civiele werken, tot de absolute top behoren.

Als Bouwkundig CAD-tekenaar bekistingen sta je in voor het ontwerpen, controleren en opstellen materiaallijsten van uitvoeringstekeningen bekisting in kader van nationale en / of internationale projecten.

Jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden :

 • Je maakt bekistingsplannen en documenten op in het volledige domein van de civiele bouwkunde (bruggen, kaaimuren, rwzi's, collectoren, gebouwen, .
 • Dit houdt onder meer in plannen met onze in-house bekistingssystemen : systeembekisting, dragerbekisting, ronde bekisting, ondersteuningen, stellingen, .
 • en opstellen van de bijhorende materiaallijsten voor levering op onze werven.
 • Je staat in voor het opvragen van alle nodige betonplannen en overlegt met Werfleider en Design Engineer om tot een praktisch en kosteneffectief ontwerp te komen.
 • Op regelmatige basis overloop je de planning en rapporteer je over de status van de lopende dossiers aan de CAD Hoofdontwerper bekistingen.
 • Je maakt gebruik van de laatste nieuwe software van Autodesk.

  Profiel

  Je bent in het bezit van een Bachelordiploma Bouw of een A2 diploma. Je bent vertrouwd met CAD-systemen en werkt nauwkeurig.

  Je hebt een goed ruimtelijk inzicht en kan taken zelfstandig uitvoeren. Je kan je vloeiend uitdrukken in het Nederlands, kennis van het Engels en Frans is een pluspunt.

  Kennis van houtbewerking, CNC en steigerbouw zijn een pluspunt.

  Wat wij bieden

  Via de JDN-Academy bieden we jou een permanent opleidingstraject aan.

  Een caring culture : via ons FIT-programma waken we over jouw welzijn. Er is aandacht voor beweging, voeding en een gezonde work-life balance.

  De kans om samen met je collega’s het verschil te maken, je te onderscheiden door creativiteit , innovatie en duurzaamheid .

  Door multidisciplinaire teams samen te stellen op maat van elk project, zetten we de juiste persoon steeds op de juiste plaats.

  Solliciteer nu

  Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Geboortedatum Formaat 31 / 12 / 1901 Nationaliteit Nationaliteit Contact informatie Adres Adres Stad Postcode Land Telefoon E-mail Bijlagen Foto Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : png, jpg, jpeg. CV Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Motivatiebrief Bestand selecteren Slechts één bestand.

  10 MB limiet.

  Toegestane types : txt, pdf, doc, docx. Ik aanvaard de . Ik accepteer de . Laat dit veld leeg

  Waar wil je werken?

  Wat is jouw opleiding?

  Wat wil je graag doen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier