Productieverantwoordelijke vleesbedrijf (m/v)
Konvert Interim Deinze
Kruishoutem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor een vleesbedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een productieverantwoordelijke. Ben je een echte people manager en organisatorisch ingesteld?

Dan is deze job iets voor jou! Je volgt de productie van dichtbij, maakt de planning op en bent het aanspreekpunt van het personeel.

Interesse? Mail jouw CV naar deinze.interim konvert.be.

Aanbod

Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, .... Kenmerken van de bestelling identificeren en de productiefases plannen.

Machines en geschikt gereedschap selecterenDe activiteiten verdelen tussen de ateliers, de ploegen, Het personeel verdelen over de werkposten.

Instellingen of de programmatie van machines of materieel uitvoeren of controlerenDe parameters controleren (debiet, druk, tijd, .

 • De bevoorrading van de werkplaatsen of productielijnen met materiaal en goederen opvolgen en controleren. De naleving van hygiëne-, veiligheids- en kwaliteitsvoorschriften controleren.
 • De gegevens over de activiteiten en de productiestoringen analyseren en bijsturingen voorstellen - Je start dagelijks om 6u à 6u30 - Goede verloning

  Vereiste kwalificaties

 • Je spreekt naast het Nederlands ook een mondje Engels - Je doet de opvolging van productieprocessen - Je bent verantwoordelijk voor de productieplanning
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier