Magazijnier Orderpicker, Boortmeerbeek
Anda Sauces
Boortmeerbeek, BE
18 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Om hun team te versterken zoeken ze bij Anda Sauces een Magazijnier Orderpicker. Als magazijnier werk je in een team van 2 mensen die samen verantwoordelijk zijn voor een goed magazijnbeheer.

Je staat in voor de ontvangst, de opslag, de voorbereiding en het distributieklaar maken van goederen. Je werkt van maandag tem vrijdag van 08 u tot 16.

15 u. Je hebt liefst al een eerste ervaring als magazijnier / orderpicker. Je bent sterk in de organisatie van je werk en bent snel in staat om zelfstandig te werken.

Veiligheid, orde, netheid en kwaliteit op de werkvloer zijn voor jou een prioriteit. Je bent perfect Nederlandstalig (de opleiding en alle documenten zijn in de Nederlandse taal).

Je bent een teamplayer en draagt zorg voor het materiaal dat je ter beschikking krijgt. Je beschikt over een attest van heftruckbestuurder (stapelaar).

Een vaste voltijdse job in een aangename werksfeer binnen een kleine groep van medewerkers. Een competitieve verloning volgens sector, die na een inwerkpe.

 • Zelfstandig werken;Nederlandse taal;Magazijnbeheer;Veiligheid;TEM ref : ad47781ideq32
 • 0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier