Kantoorverantwoordelijke te Linkeroever
Plus Home Services
Linkeroever
2 dagen geleden

MIJN PROFIEL

Ik ben een communicatief, stressbestendig en servicegericht persoon . Ik kan zelfstandig werken, maar ervaar het functioneren in een team eveneens als een meerwaarde.

Ik ben commercieel en heb de drive om commerciële resultaten te behalen en de spirit om medewerkers te motiveren en te stimuleren.

Ik ben Nederlandstalig en heb een basiskennis van het Frans en Engels. Ik ben bachelor van opleiding of heb ervaring in een job op bachelorniveau.

MIJN VERLANGLIJST

Ik voel me thuis in een jong, dynamisch bedrijf met een hart voor mensen . Ik ontwikkel me graag zelfstandig en ben ondernemend.

Ik hou van een sterke structuur en een kwalitatieve begeleiding vind ik belangrijk. Daarnaast gedij ik het best in een tof en dynamisch team .

Een degelijke verloning met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen, vormen een grote meerwaarde voor mij.

Bovendien geloof ik in een langdurige samenwerking, een contract van onbepaalde duur is dus een must.

MIJN FAVORIETE FUNCTIE

Als office manager ontferm ik me over de goede werking op zowel inhoudelijk, commercieel als organisatorisch vlak. Ik zorg voor een perfecte match tussen klant en thuishulp en beantwoord graag alle vragen met betrekking tot onze dienstverlening.

Ik ben sterk in het overtuigen van klanten en ben creatief in het vinden van snelle oplossingen . Samen met mijn team doe ik er alles aan om de beoogde resultaten te behalen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier