Zomerstage
Houben NV
Antwerpen, België
3 dagen geleden

Met een zomerstage kan je in de maanden juli, augustus of september proeven van de fiscale advocatenpraktijk. Het kantoor biedt studenten in het laatste of voorlaatste jaar Master in de Rechten de mogelijkheid om mee de draaien in een fiscale rechtspraktijk.

De zomerstagiair assisteert en verricht zelf ook taken. Ook aan minder evidente opdrachten zoals een bespreking met cliënten of interne vormingen, neemt de zomerstagiair deel om zo meer praktisch inzicht te verwerven in de wereld van de fiscaliteit.

JUNIOR PROGRAM

Aansluitend op een zomerstage, biedt Tuerlinckx Tax Lawyers elk jaar enkele studenten de mogelijkheid deel te nemen aan het junior Program.

Hierbij werkt de student tijdens het jaar één tot twee dagen per week op het kantoor. Dit biedt hen de mogelijkheid opgedane kennis tijdens de studie onmiddellijk om te zetten in de praktijk.

Deelnemers van het Junior Program worden ook bij minder evidente opdrachten zoals besprekingen met cliënten in interne vormingen.

Tuerlinckx Tax Lawyers is een fiscaal georiënteerd advocatenkantoor.

Wij verdedigen uw belangen in fiscale betwistingen en streven meer algemeen naar een oplossing voor al uw fiscale problemen.

Maar wij doen meer. Waar fiscale aspecten slechts onrechtstreeks spelen, vermogen wordt aangesproken of moet worden georganiseerd, zijn wij u ook van dienst.

Zowel voor advies als voor betwistingen. Zo begeleiden wij private vermogensplanningen, investeringsinitiatieven, professionele samenwerking, vennootschapsreorganisaties, fusies en splitsingen of overnames.

Ook als zich daarbij betwistingen voordoen, maakt dat deel uit van ons dienstenpakket.

Onze missie is uw belangenverdediging. Wij staan er voor u. Ook wanneer u geconfronteerd wordt met aansprakelijkheidskwesties, witwaswetgeving of fiscaal strafrecht.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier