Entrepreneurial Consultants Banking & Insurance | TriFinance
Trifinance
Brussels, Belgium
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functie  Als Project Consultant bij zal je op diverse projecten werken bij grote, middelgrote, maar ook kleinere banken en verzekeraars in Belgià en / of in Luxemburg, en dit in verschillende domeinen gelinkt aan Finance, zoals Business Controlling & Financià le analyse : Implementatie van nieuw regelgevingen (Basel, Solvency, MiFID,†) die een impact hebben op de hele organisatie (risk, finance, operations, .

 • Optimalisatie van data kwaliteit met oog op digitalisatie en automatisering van processen Performance Management en / of Business Controlling Optimalisatie en implementation van business processen & re-engineering Analyse van nieuwe distributiekanalen zoals online platformen .
 • Jouw profiel Je bent een gepassioneerde professional met 3 tot 5 jaar ervaring bij een bank en / of verzekeraar : back- & middle office, risk, finance, compliance, credit of claims of een sterke ervaring in consulting / audit met een focus op financià le dienstverlening Je beschikt over een relevant masterdiploma (toegepaste economische wetenschappen, handelswetenschappen burgerlijke ingenieur of computerwetenschappen).
 • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels, zowel gesproken als geschreven. Je bent een echte ondernemer, met sterke communicatieve vaardigheden en heel wat overtuigingskracht.

  Je wil graag jouw stempel drukken op het TriFinance groeiverhaal. Organisatie TriFinance Financial Institutions is à à n van de snel groeiende units binnen TriFinance.

  Zowel banken als verzekeraars worden vandaag de dag met heel wat uitdagingen geconfronteerd. Nieuwe spelers die de markt betreden, sterk veranderd consumentengedrag en technologische innovaties zorgen ervoor dat de huidige structuren sterk onder druk komen te staan.

  Het is onze missie om onze klanten bij te staan in het vinden en implementeren van reà le oplossingen om aan deze uitdagingen tegemoet te komen.

  Oplossingen die werken in de praktijk. Ons team van 100 gepassioneerde consultants is dan ook dagdagelijks ter plekke bij deze klanten.

  Hier werken zij mee aan projecten gelinkt aan digitalisatie, data-quality, procesoptimalisatie, compliance, risicomanagement en zoveel meer.

  Elk op hun eigen manier dragen deze consultants op die manier bij tot de evoluties in deze boeiende sector. TriFinance biedt een unieke combinatie van geà ntegreerde diensten bestaande uit adviesverlening, project implementatie en operationele ondersteuning en dit bij belgische en internationale banken, verzekeraars en andere financià le instellingen.

  Aanbod Je ontvangt een flexibel verloningspakket, inclusief bedrijfswagen, netto onkostenvergoeding, maaltijdcheques, pensioen- en hospitalisatieverzekering.

  Dankzij intensieve mentoring, coaching, een uitgebreid opleidingsaanbod en on-the-job training krijg je de kans om . Daarbovenop krijg je de vrijheid om je te focussen op topics die aansluiten bij je interesse.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier