Account Manager (regio Antwerpen, Limburg & Vlaams Brabant)
Introduce voor DS Smith
Antwerpen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Voor de afdeling in Harelbeke van onze klant DS Smith zijn wij op zoek naar een Account Manager (regio Antwerpen, Limburg & Vlaams Brabant).

Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de bestaande en het uitbouwen van je eigen nieuwe klantenportefeuille.

Als expert adviseer en ondersteun je jouw klant of prospect in de keuze van het verpakkingsmateriaal. Je merkt pijnpunten op, bekijkt mogelijke opportuniteiten en denkt mee met de marketingstrategie van je klant, dit met als doel om de klant kosten te laten besparen en een meerverkoop te realiseren.

Als adviserende partij zorg je voor een sterk contact met de verschillende beslissende partijen bij de klant waardoor je impact creëert bij het uitschrijven van tenders.

Je werkt nauw samen met verschillende interne diensten zoals design en marketing.

 • Bij voorkeur beschik je over een bachelor diploma of bent gelijkwaardig door een 5-tal jaren ervaring in een technische verkoop functie op B2B-niveau.
 • Je beschikt over een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht waardoor je op een constructieve manier kan adviseren en overleggen met interne en externe partners.
 • Het is jouw ambitie om nieuwe en bestaande klanten te overtuigen om de verpakkingsmaterialen te gebruiken.
 • Kennis van de Franse en Engels taal zijn een meerwaarde.
 • Als flexibele teamplayer kan je met verschillende afdelingen samenwerken om een project te lanceren.
 • Je bent vertrouwd met het MS-Office pakket (vnl. Excel ) en prijscalculaties opmaken zijn jou niet vreemd.
 • Je gaat proactief en autonoom te werk en je slaagt erin beslissingen te nemen om resultaten te boeken.
 • Academische Bachelor

  Je komt terecht in een ambitieuze internationale organisatie. DS Smith Packaging biedt je een functie in een dynamische omgeving waar veiligheid, verantwoordelijkheidszin en resultaatgerichtheid centraal staan.

  Je kan rekenen op een marktconforme verloning en interessante extralegale voordelen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier