PLANT MANAGER
Hays Gent
Eeklo, Oost-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

In deze job als Plant Manager sta je in voor het reilen en zeilen van de productie met twee productielijnen. Je brengt de nodige structuur aan, coacht en motiveert de mensen en zorgt dat de juiste persoon op de juiste plaats staat.

Verder zorg je voor het efficiënt werken van de productie, stel je investeringsplannen voor en implementeer je verbeteringen.

Bovendien volg je de rendementen en budgetten op. Deze kmo maakt onderdeel uit van een grote groep, dus je zorgt dat de plant zelfstandig kan werken en rapporteert aan de Operations Manager van de groep.

Idealiter heb je voor deze vacature van Plant Manager een masterdiploma Industrieel Ingenieur of in een gelijkaardige richting.

Dit vul je aan met minstens een eerste relevante werkervaring binnen productie (bij voorkeur in de voedingssector) en de juiste werkattitude.

Je neemt graag verantwoordelijkheid, staat graag tussen de mensen en toont jouw engagement voor het bedrijf. Verder ben je een echte people manager en hou je van autonoom te werken.

Tot slot beschik je over een goede kennis Nederlands en spreek je bij voorkeur ook Frans.

Bachelor na Bachelor

Deze organisatie biedt je een verantwoordelijke job in een dynamische werkomgeving waar een familiale sfeer heerst. Je werkt in een dagfunctie en kan rekenen op een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en eventueel een bedrijfswagen.

Wil je graag meer weten over deze job als Plant Manager bij een voedingsbedrijf in regio Eeklo-Gent? Solliciteer dan snel online met je cv of LinkedInprofiel via de Hays website.

Is deze job toch niet helemaal jouw ding, maar sta je wel open voor een nieuwe uitdaging binnen Life Sciences? Neem dan zeker contact op met Annelies Heynssens van Hays Life Sciences Gent via +32 (0)498 17 66 93 of stuur haar een bericht via LinkedIn.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier