HR Consultant HORECA (m/v)
Actief Interim NV
Hasselt, Limburg, BE
5 dagen geleden
source : Monster

De Actief Groep is één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzend-organisaties van België. Op ruim 30 jaar tijd klom Actief Interim tot een stevige zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30.

000. Dagelijks stellen we meer dan 6.500 uitzend-krachten en 2.000 poetshulpen te werk in diverse sectoren. Actief Interim, Actief Construct, Actief Select en Actief Dienstencheques behoren tot de kern-

activiteiten van de Actief Groep. De Actief Groep kenmerkt zich door een eigen onderscheidend karakter. Dynamisch, snel, flexibel en jong van hart! Op die manier streven wij steeds een win-

win situatie na voor alle partijen. Als uitzendconsulent horeca ben jij degene die kandidaten en bedrijven overtuigt met Actief Interim samen te werken.

Samen met je collega's ben je het gezicht van je kantoor en wil je zoveel mogelijk uitzendkrachten (flexijobbers / studenten) aan het werk en zoveel mogelijk bedrijven in je klantenportefeuille.

Door je kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in andermans skills en tomeloos enthousiasme zorg je niet enkel voor de match kandidaat-

bedrijf; jij bent zélf ook de match tussen je uitzendkrachten en jouw klanten / opdrachtgevers! Je zoekt jobsites af naar dé kandidaat, je prospecteert, je negotieert, je publiceert, je interviewt.

Geen enkele opportuniteit laat je onbenut. Elke kans grijp je aan om jouw kandidaat naar voor te schuiven! Dit grote commerciële luik vul je aan met administratieve taken zoals planningen maken, opmaak en verlenging van contracten, loonverwerking, sociale documenten etc.

Voor ons horecakantoor te Hasselt zoeken we een echte allrounder! Je hebt bij voorkeur ervaring in selectie en rekrutering, is dit niet geval dan heb je een aantal jaar ervaring in een commerciële binnendienstfunctie.

Sowieso blink je uit door je enthousiasme, commerciële skills en je passie voor horeca! Je beschikt uiteraard over sterke sociale vaardigheden, een flinke portie inlevingsvermogen en een goede mensenkennis.

Omdat je een expert bent in sales ben je resultaatgericht en een echte initiatiefnemer. Stilstaan is achteruitgaan. Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Je bent een echte multispecialist en door je doe-mentaliteit ben je een plantrekker. Je bent flexibel naar werkuren toe en je verplaatst je vlot naar de events waar je uitzendkrachten aan het werk zijn.

Het zorgvuldig afhandelen van het administratieve proces vormt voor jou geen probleem en je kan vlot overweg met Word en Excel.

Je beschikt over een diploma hoger onderwijs (Bachelor) en je woont in de regio. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en je spreekt een mondje Frans en Engels.

 • Een uitdaging in een Belgisch en Bruisend bedrijf waar eigen inbreng het verschil maakt. - Een competitieve verloning (vaste en variabele verloning, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheque,.
 • Actief Interim is een groei-onderneming en telt 72 kantoren en 450 personeelsleden nationaal. Onze ambitie resulteerde onlangs in de internationalisering van Actief Interim in Nederland, Duitsland en Oostenrijk.
 • Wil jij meeschrijven aan dit mooie verhaal ? Solliciteer dan snel via deze site. We beloven snel feedback!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier