Dispatcher vaste nacht (m/v)
Konvert Interim Hasselt
Hasselt, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een firma te Kiewit, Hasselt, zoeken we een meertalige dispatcher met een goede talenkennis van het Pools. Basiskennis Tsjechisch is ook noodzakelijk.

Je wordt ingezet op het depannageplatform en oefent onderstaande taken uit : - Je hebt van A tot Z de verantwoordelijkheid over het vlotte verloop van de geregistreerde incidenten- Je stuurt de juiste partner aan (lokale hersteller)- Je zorgt ervoor dat onze klanten hun doelstellingen kunnen behalenJe bent sterk communicatief vaardig en kan vlot overweg met de PC.

Daarnaast ben je stressbestendig en kan je accuraat te werk gaan. Je bent flexibel ingesteld en kan vlot in een team werken.

Aanbod

Behandelt : Binnenkomende oproepen (consumentendienst, opnemen van bestellingen, bijstand en hulp aan klanten, ...). De klant wegwijs maken en de oproep naar de gepaste gesprekspartner doorschakelen (technicus, verkoper, klantverantwoordelijke, .

 • Digitale opvolgingsdocumenten van de oproep invullen. Het doel van de oproep kenbaar maken (bestelling, verkoop, informatie, reclame, bijstand, .
 • Oplossingen voor bijstand uitvoeren (pechverhelping, repatriëring, ...). Zich voorstellen aan de telefoonDe identiteit en de gegevens van de gesprekspartner controleren (klantnummer, adres, .
 • Je werkt in een 40-uren week. Nachtdienst!
 • Vereiste kwalificaties

  Uitstekende kennis van het Pools. Basiskennis Tsjechisch. Goede pc-kennis. Engels basis schrijven.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier