Technisch (toonzaal) verkoper verwarming en technieken m/v
desco nv
Wijnegem, Belgium
2 dagen geleden

functieomschrijving

Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken.

Op basis van handige computer-tools (o.a. berekeningsprogramma’s warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order.

Je begeleidt onze klanten installateurs en eindgebruikers doorheen heel het verkoopsproces met technische kennis en esthetisch advies.

Daarnaast volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

als commercieel technisch adviseur beschik je over volgende competenties

 • technische achtergrond (door studie of ervaring) met voorkeur van centrale verwarming
 • klantgericht en communicatief
 • administratief onderbouwd
 • positieve uitstraling, dynamisch en flexibel
 • in het bezit van een wagen en rijbewijs B
 • bereid zijn om volgens beurtrol op zaterdag te werken
 • aanbod

  Desco is en open, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf waar ruimte is voor visie, initiatief en persoonlijke groei. Je krijgt de ondersteuning van goed uitgebouwde diensten en er worden op regelmatige basis scholingen georganiseerd.

  Binnen Desco kan je volop genieten van de voordelen verbonden aan een boeiende en gevarieerde job. Dit betekent dat je naast werkzekerheid en prestige ook mag rekenen op een aangename werksfeer en een uitstekend salaris in overeenstemming met je bekwaamheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier