Ervaren verkoopsmedewerker (m/v)
Konvert Interim Ieper
Ieper, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een kledingzaak in Ieper zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je kan rekenen op veel afwisseling in de job omdat je op de verschillende afdelingen in de winkel wordt ingeschakeld : de heren, de dames en de kinderen.

Je onderhoudt jouw afdeling perfect, je helpt de nieuwe artikelen uitpakken en voorzien van een anti-diefstal beveiliging.

Je geeft kassa ondersteuning wanneer nodig en een collega vervangen is voor jou evident.

Aanbod

Wij bieden een job van 36u per week, verdeeld over 5 dagen (maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag) . Een correct barema-gebonden verloning en interessante extra's eens je meer dan 6 maanden bij ons werkt.

De interne opleiding zal je helpen te groeien tot een mode-expert in een winkel steeds in beweging zowel door een constante aanvoer van nieuwe artikelen alsook door telkens nieuwe merken in ons assortiment.

Vereiste kwalificaties

Voor deze job zoeken wij een enthousiast persoon met oog voor detail. Je houdt van contact met mensen, je bent vlot in de omgang, warm, vriendelijk en geduldig van aard.

Jouw Nederlands is meer dan perfect, jouw Frans is behoorlijk goed en je hebt een verzorgd voorkomen en taalgebruik. Werken op zaterdag en woensdagnamiddag is voor jou geen probleem noch de 4 zondagen per jaar.

Je hebt al een eerste werkervaring in de modesector achter de rug.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier